EN

Schadebehandelaar Materieel

Wij zijn Flyct
Met ruim 80 medewerkers is Flyct de toonaangevende Letselschadespecialist met groeiambitie en het doel om een positieve ervaring te creëren na een ongeval. Flyct zet net een stapje extra voor ieder slachtoffer en claimt schade met lef! Dit betekent dat wij ons sterk maken voor een optimale schadevergoeding. We gaan daarbij proactief en ambitieus te werk en houden van doorpakken.

Maar we doen bij Flyct meer dan alleen letselschades. Zo verhalen wij ook niet-verzekerde autoschades, schades in het buitenland en werkgeversvorderingen. Wij zijn een gespecialiseerde partner van verschillende rechtsbijstandverzekeraars.

Op de afdeling materieel behandelen wij zaken waarbij enkel materiele schade is, zowel
in binnen als buitenland. De opdrachtgever kan een particulier zijn, een leasemaatschappij met een grote vloot aan voertuigen, maar ook een rechtsbijstandverzekeraar. De dossiers behandelen we vanuit ons mooie kantoor in Capelle aan den IJssel.

Wat ga je doen op een dag?
Je opent je digitale dossiersysteem. “Nieuwe zaak”, staat er op je actielijst. Je neemt de schadestukken door. Je zoekt de kosten op in het handboek en zet de schade in het dossier. Hoe zit het met de aansprakelijkheid, wie kan je op welke grond aanspreken? Wat heeft de grootste kans van slagen? Wat is de schade?

Dan bel je de cliënt. Je bespreekt de schadesituatie en geeft aan wat je voor hen kan
betekenen. Als er nog informatie ontbreekt, bijvoorbeeld foto’s, dan vraag je deze op.
In een ander dossier ontvang je net de erkenning van aansprakelijkheid na een lastige
discussie. Je brengt cliënt het goede nieuws van de schade aan zijn auto en bespreekt
meteen het verdere verloop van het proces. Vervolgens breng je de wederpartij op de
hoogte en vraagt het bedrag voor de schade over te maken naar cliënt. Je kunt dit
dossier sluiten en de volgende dossier oppakken.

Wat breng je mee?

Je bent communicatief sterk, empathisch en punctueel en weet ingewikkelde zaken helder over te brengen. Uiteraard vind je klanttevredenheid heel belangrijk! Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Ervaring in het behandelen van materiële schadedossiers is een pré.

Minimaal vereiste opleiding en ervaring:

* MBO werk- en denkniveau, juridische richting;
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis Engels;
* Bij voorkeur kennis en ervaring met het verhalen van schade en kennis van
aansprakelijkheidsrecht.

Wat krijg je er voor terug?

Een leuke uitdagende baan met veel afwisseling, een enthousiast team binnen een ambitieus en dynamisch bedrijf in een mooi kantoor in Capelle aan den IJssel met de mogelijkheid tot thuiswerken.

Hiernaast kun je rekenen op:

 • een salaris van € 2.200,00 tot € 3.2000,00 per maand op basis van een 40-urige werkweek, (afhankelijk van opleiding en ervaring);
  •een functie voor minimaal 32 uur per week;
  •26 vakantiedagen op fulltime basis;
  •8% vakantiegeld;
  •een goede pensioenregeling;
  •opleidingsmogelijkheden

Interesse of vragen?

Bel of mail naar Jeremy van Vugt  – Manager afdelingen Materieel en Loonregres op 06-53 68 11 76 of via jeremy.vanvugt@flyct.nl

Solliciteer nu

 

Contact us

Get in touch with our sales team or simply use our office locator for the contact details of your local Van Ameyde office.

Find an office in your region