link
 • Welkom!
  Benjamins & Benjamins is een onafhankelijk multidisciplinair taxatiebureau. Wij leveren maatwerk taxaties waarbij we rekening houden met uw belangen.
  LEES VERDER
  Welkom!
  Welkom!
 • Verzekeringstaxaties
  Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én te laten vastleggen voordat u een verzekering afsluit.
  LEES VERDER
  Verzekeringstaxaties
  Verzekeringstaxaties
 • Taxaties bedrijfseconomische doeleinden
  In situaties als een aan- of verkoop, financiële verslaglegging, fusie of een overname is het van belang om de waarde van opstallen, machines en overige inventaris in het economische verkeer te weten.
  LEES VERDER
  Taxaties bedrijfseconomische doeleinden
  Taxaties bedrijfseconomische doeleinden
Nieuws29 April 2016
De afgelopen maand stond Benjamins & Benjamins weer op de VKG on Stage dagen. VKG staat voor Van Kampen Groep. Als full serviceprovider ondersteunen zij de adviseurs (tussenpersonen) en de verzekeraars bij het ondernemen.
Graag informeren wij u over het heugelijke feit dat Benjamins & Benjamins per 1 juli 2015 onderdeel is geworden van Van Ameyde Waarderingen. Van Ameyde Waarderingen is een taxatie- en adviesbureau met expertise op het gebied van onder andere vastgoed, inventarissen, inboedels, opstallen, elektronica en installatietechniek.