link
 • Waag jij deze carrièresprong?
  Wil je een echt afwisselende baan, met veel verantwoordelijkheid? Als Interim Professional kom je nog eens ergens! Wij zoeken altijd enthousiaste schadebehandelaars, die liever niet jaren op dezelfde plek zitten.
   
  LEES VERDER
  Waag jij deze carrièresprong?
  Waag jij deze carrièresprong?
 • Direct ervaren schadebehandelaars
  Heeft u een tekort aan schadebehandelaars, bijvoorbeeld door ziekte of in perioden van topdrukte? Van Ameyde Interim Professionals helpt u met uw capaciteitsproblemen, van (complexe) schadebehandeling in alle branches tot advisering. Wij stemmen de deskundigheid van onze claims professional af op uw specifieke behoefte.
  LEES VERDER
  Direct ervaren schadebehandelaars
  Direct ervaren schadebehandelaars
 • De zomerpiek: drukte of ontspanning?
  De zomer, voor de meeste mensen een tijd van ontspanning en vrijheid, maar voor de schadebehandeling juist het drukste seizoen. Tijdelijke medewerkers worden ingezet om de zomerpiek op te vangen, maar wat als u hier een tekort aan heeft?
  LEES VERDER
  De zomerpiek: drukte of ontspanning?
  De zomerpiek: drukte of ontspanning?
Nieuws31 Mei 2016
Gisteren heeft het KNMI code oranje afgegeven voor extreem weer in het oosten en midden van het land. De zwaarste onweersbuien bevonden zich in de oostelijke provincies, zoals Drenthe, Overijssel en Gelderland. 

Deze zware regen- en onweersbuien hebben gezorgd voor veel overlast. Volgens een eerste ruwe schatting zeker 10 miljoen euro schade aan particuliere opstal, inboedel en auto's.
 
Nieuws28 Mei 2016
Op vrijdag 17 juni vindt alweer de 4e editie van het Young InSurance Hockeytoernooi plaats. Een sportief netwerk evenement dat wordt georganiseerd voor jong en oud met affiniteit voor de verzekeringsmarkt. Ook dit jaar vormen de velden van Leonidas in Rotterdam weer het terrein waarop gestreden gaat worden om de felbegeerde beker.