Vanameyde Interim professionals

Vaiper worden?

Werken bij Van Ameyde Interim Professionals

Zeynep Bulut

VRAGEN?

Zeynep Bulut

Manager Nederland

Vind jij het leuk om steeds weer in een andere omgeving, binnen steeds weer andere teams aan het werk te kunnen? Ben jij bovendien een ervaren schadebehandelaar?

Bij Van Ameyde Interim Professionals (VAIP) zit je nooit thuis. Soms werk je maanden voor een opdrachtgever, soms maar weken. En als je eens niet bij een opdrachtgever aan de slag bent, dan volg je opleidingen en trainingen bij de Van Ameyde Academy, of loop je interne stages binnen Van Ameyde.

Als ‘Vaiper’, zo noemen we ons vaste team van schadebehandelaars, behoor je tot de besten en je wordt alleen maar beter.

Vaiper worden?

Vind je het leuk om te werken met steeds weer nieuwe collega’s van steeds weer andere opdrachtgevers? En heb je de ambitie om steeds beter te worden? Onze vacatures staan op de carrière-site van Van Ameyde. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

ZZP’er?

Voor specifieke, vaak gespecialiseerde, opdrachten werken wij graag met ZZP-ers. Wij zijn geïnteresseerd in het uitbreiden van ons netwerk. Want net als voor onze vaste interim professionals geldt: wij stellen pas mensen voor aan opdrachtgevers, als wij ze door en door kennen. Natuurlijk zijn de ZZP’ers met wie wij werken hoog opgeleid en minimaal gecertificeerd op het gebied van onder andere de M&S modules en WFT.

Je voordelen? Je wordt onderdeel van een uniek netwerk in de schadeverzekeringsbranche. Je leert in korte tijd veel over werkwijzen, culturen, diensten en producten van onze opdrachtgevers. Je leert ook waar je sterkten liggen en wat je misschien minder leuk vindt.

Ben je ZZP’er en geïnteresseerd in samenwerking met Van Ameyde Interim Professionals? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek .

Share This