Vanameyde Interim professionals

Interim Professionals voor flexibele personeelsoplossingen

De verzekeringsbranche heeft een toenemende behoefte aan flexibele personeelsoplossingen op hun schadeafdeling. Pieken, als gevolg van topdrukte door bijvoorbeeld vakantieperiodes, stormschade of langdurig zieken, moeten snel kunnen worden opgevangen. Het is onze missie te voorzien in onvoorziene capaciteitsbehoeftes van de schadeafdelingen van de verzekeringsbranche, met professionals die dankzij hun ervaring en flexibiliteit direct aan de slag kunnen.

Van Ameyde
Interim Professionals
in cijfers

20

Ervaren en flexibele

schadebehandelaars

In Nederland en België

Onderdeel van Van Ameyde

met kantoren in

28

landen

Schadebehandeling is cruciaal voor het behoud van uw klanten.

Altijd direct inzetbaar in alle branches

Onze schadebehandelaars hebben de kennis en ervaring om bij te springen bij zowel particuliere als zakelijke schadebehandeling. Zij zijn bekend met de meest gebruikte systemen binnen de verzekeringsbranche en hebben minimale inwerktijd nodig. Bij extreme drukte kunnen wij bovendien een beroep doen op de enorme groep schadebehandelaars van Van Ameyde Benelux, waar wij onderdeel van uitmaken.

De professional die bij u past

Opleiding, ervaring én persoonlijkheid maken dat de schadebehandelaars passen in uw team en bij uw bedrijfscultuur.

Met de juiste kwalificaties

Met ons PE-programma, binnen onze eigen Van Ameyde Academy, zorgen wij ervoor dat de kwalificaties van onze schadebehandelaars altijd helemaal up-to-date zijn.

Schade Zakelijk

 

Schade Particulieren

 

Share This