Vanameyde Interim professionals

Zeynep Bulut benoemd tot manager

Leestijd: 3 minuten

Community Nieuws Zeynep Bulut benoemd tot manager

Zeynep Bulut benoemd tot manager

Leestijd:3 minuten

Bij Van Ameyde Interim Professionals (VAIP) is Zeynep Bulut per 1 april 2017 benoemd tot manager. In deze functie is zij het aanspreekpunt voor zowel relaties die tijdelijke ondersteuning nodig hebben op hun schadeafdeling, als de professionals die bij opdrachtgevers ingezet worden.

Zeynep Bulut is sinds 2012 in diverse functies actief binnen Van Ameyde. Zij is in de periode van augustus 2016 tot en met januari 2017 zelf als ‘interim professional’ bij een grote opdrachtgever gedetacheerd geweest. “Het was goed om deze ervaring op te doen. Zo weet ik beter wat de behoeftes van onze klanten zijn én hoe onze interim professionals de detachering ervaren,” aldus Zeynep Bulut.

Focus op zakelijke schade

Zeynep heeft veel plannen voor VAIP. Zo zal in het najaar van 2017 een traineeshipprogramma van start gaan. Daarin worden schadebehandelaars (verder) opgeleid voor zakelijke en letselschadebehandeling, zodat VAIP ook aan de vraag in deze disciplines kan voldoen.

Van Ameyde Interim Professionals is een werkmaatschappij van Van Ameyde Benelux en specialiseert zich in detachering van schadebehandelaars bij verzekeraars, makelaars, volmachten en leasemaatschappijen. Van Ameyde Interim Professionals vangt capaciteitsproblemen bij ziekte of in perioden van topdrukte op.

Share This