Vanameyde Interim professionals

Gevolgen van noodweer op de schadeafdeling

Leestijd: 3 minuten

Community Blog Gevolgen van noodweer op de schadeafdeling

Gevolgen van noodweer op de schadeafdeling

Zeynep Bulut

Zeynep Bulut

Manager Van Ameyde Interim Professionals, Nederland

Leestijd:3 minuten
Een warm najaar in Nederland, maar dagelijkse weerwaarschuwingen in het Verenigd Koninkrijk en een opeenvolging van orkanen elders in de wereld. Zware stormen, sneeuw- en hagelbuien in januari. Het weer is onvoorspelbaar en weerwaarschuwingen komen steeds vaker voor. Schade als gevolg van extreme stormen betekenen een flinke piek in de werkdruk op de schadeafdeling.

Je kunt je natuurlijk afvragen hoe vaak je van je medewerker kan verwachten dat hij of zij kan en wil overwerken. De vraag is ook of het inzetten van je eigen mensen wel de beste en goedkoopste oplossing is. Vraagstukken waar je tijdens een code oranje niet aan kunt denken, want dan is het vooral belangrijk om snel te handelen. Je hebt ‘handjes’ nodig die snel kunnen schakelen, de rinkelende telefoon oppakken en begrip tonen voor de klant, zonder gestresst over te komen vanwege de enorme werkdruk.

Maar waar haal je die extra in schadebehandeling gespecialiseerde handen zo snel vandaan? En hoe zorg je dat het gewone werk niet in het gedrang komt?

  • Onze in alle gespecialiseerde schade Vaipers (onze Interim Professionals) kunnen bij u, op uw eigen systemen, direct – met minimale inwerktijd – aan de slag om uw capaciteitsproblemen op te lossen.
  • U kunt de overflow bij Van Ameyde onderbrengen: op onze kantoren in Rijswijk, Amsterdam, Hilversum en Ede kunnen wij pieken altijd opvangen.

Duurder dan uw eigen mensen? Dat is maar de vraag als u bedenkt dat u uw eigen mensen overwerk moet betalen en wat regelmatig veel overwerk voor gevolgen heeft op het welzijn van uw mensen.

Share This