Vanameyde Cariere

Permanente educatie

Erkende branchediploma’s en persoonlijke ontwikkeling

Ilse van der Hulst

NOG VRAGEN?

Ilse van der Hulst

De Van Ameyde  Academy heeft een centrale rol bij de ontwikkeling van onze medewerkers. Met diverse opleidingen, trainingen en kennissessies blijft de kennis van onze medewerkers up-to-date.

Wft-opleidingen
voor de diploma's Basis, Particuliere Schade en Zakelijke Schade
Om nu en in de toekomst goed aan te sluiten op de opleidingseisen van onze markt, bieden wij onze medewerkers Wft-opleidingen aan. Hiermee kun je in het bezit komen van de Wft-diploma’s Basis, Particuliere Schade en Zakelijke Schade. Hiervoor werkt de Van Ameyde Acemy nauw samen met landelijke opleider Hoffelijk. Hofflijk heeft een heel uitgebreid opleidingsaanbod om je goed voor te bereiden op het Wft-examen. Met hun volledig digitale leertraject bereid je je in kleine stapjes voor op het Wft-examen met slagingsgarantie.
Goodhabitz
trainingen voor je werk en je persoonlijke ontwikkeling
Bij Van Ameyde krijg je toegang tot een groot aantal online trainingen waarbij je zelf kunt kiezen wat voor jou belangrijk is. Met een aanbod van inmiddels 98 online trainingen, bieden wij trainingen die je niet alleen helpen bij je dagelijkse werkzaamheden, maar ook bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Het trainingsaanbod wordt maandelijks uitgebreid waardoor het fris en vernieuwend blijft.
Share This