Vanameyde Cariere

Teammanager Claims

 

 

locatie: Rijswijk

Vacatures Teammanager Claims

Teammanager Claims

Hou jij van uitdaging & ondernemerschap en ga jij tot het uiterste? Van Ameyde zoekt voor de schade-afdeling Material Claims een enthousiaste Teammanager

Wat ga je doen?

Als teammanager Material Claims ben je operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling en geef je leiding aan een team van schadebehandelaren. De werkzaamheden op jouw afdeling zijn gericht op de afhandeling van vervoersschades binnen de zakelijke en internationale branche.

In deze afwisselende en uitdagende rol, weet jij het beste uit je team te halen door duidelijke kaders en richtlijnen te scheppen. Met jouw ondernemerschap speel je een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van Van Ameyde. Ondernemerschap is één van de belangrijkste kenmerken van Van Ameyde. Hiernaast vallen o.a. onder jouw aandachtsgebied de volgende werkzaamheden:

 • opstellen van het jaarlijkse teamplan;
 • het behalen van resultaten door uitdagende en realistische doelen te stellen;
 • optimale inrichting van processen en inzet van jouw team;
 • relatiebeheer van bestaande opdrachtgevers;
 • uitbouwen van de klantportefeuille;
 • professionaliseren van het team en optimale dienstverlening.

Wat vragen wij:

Je bent een bouwer en je haalt voldoening uit het behalen van maximale prestaties, zowel binnen je team als binnen je klantporteuille. Je bent een sterke persoonlijkheid en hebt een commerciele inslag.  Je schakelt makkelijk op diverse niveaus. Als geen ander weet je wanneer je moet meebewegen of op je strepen moet staan. Verder beschik je over:

 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen het schade-vak of zakelijke dienstverlening;
 • aantoonbare werkervaring als leidinggevende;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • een can-do mentaliteit: je bent voortvarend en durft knopen door te hakken;
 • veranderingsgezindheid: je vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en mee te bewegen met de markt.          

Uiteraard heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Wil jij ondernemen, het verschil maken en de koers van Van Ameyde mede bepalen? Bij Van Ameyde kom je terecht in een internationale omgeving waarbij ondernemerschap en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. Als jij binnen Van Ameyde jouw toevoegde waarde laat zien, kun je jouw carrière naar eigen wens inrichten. Van Ameyde heeft goede arbeidsvoorwaarden en je wordt gefaciliteerd in opleidingen en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn Van Ameyde Benelux: een specialist in claims-management en onderdeel van de internationale Van Ameyde Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Ook zijn er vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Antwerpen, Brussel en Luxemburg. De Van Ameyde Group werkt voor honderden klanten in meer dan vijftien landen. Wij hebben jaarlijks contact met duizenden mensen en bedrijven met schade. Het is onze specialiteit om schades door heel Europa te behandelen, exact volgens de wensen en kwaliteitseisen van onze klanten. Mede dankzij onze klantfocus zijn wij een van de meest toonaangevende claims-managers in Europa.

Kom in actie!

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Reageer dan via de sollicitatiebutton met jouw cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met 070 413 73 00 / Ilse van der Hulst.

Een pre-employement screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

 

Share This