Vanameyde Cariere

Stagiair
Klanttevredenheidsonderzoek

 

locatie: Rijswijk

Vacatures Stagiair Klanttevredenheidsonderzoek

Stagiair Klanttevredenheidsonderzoek

Ben jij geïnteresseerd in factoren die de tevredenheid van klanten bepalen en kun je een betrouwbaar en gevalideerd instrument ontwikkelen om die tevredenheid te meten? Kom dan bij ons je stage-/ afstudeeronderzoek doen: Help ons onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

We zijn binnen (Zero)70 IT Services voor onze locatie in Rijswijk op zoek naar een enthousiaste stagiair klanttevredenheidsonderzoek.

Stage omschrijving

Vanuit onze ambitie om te groeien is het van belang om een goed inzicht te krijgen en te houden in de klanttevredenheid van onze klanten. Om deze reden is (Zero)70 op zoek naar een gedreven, zelfstandige stagiair/afstudeerder voor het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek met de hierbij behorende (impact)analyse en aanbevelingen op basis van het onderzoek.

De opdracht behelst het opstellen van een format voor een (jaarlijks) te houden klanttevredenheidsonderzoek. Met dit klanttevredenheidsonderzoek willen we inzicht krijgen in de mening van onze klanten over de kwaliteit van onze dienstverlening voor wat betreft de beheerservices (helpdesk, bereikbaarheid, kwaliteit) en de kwaliteit van de opgeleverde wijzigingen (Change- en Project Management) op het gebied van IT. Tot de opdracht behoort tevens het toetsen van het concept door het uit te voeren.

Op basis van het uitgevoerde onderzoek verwachten we een rapportage over de actuele klanttevredenheid en aanbevelingen over hoe (Zero)70 de klant nog beter zou kunnen bedienen. Het concept voor het te houden klanttevredenheidsonderzoek moet geïmplementeerd worden in de organisatie. Daarvoor is het nodig dat het concept na toetsing en goedkeuring wordt overgedragen aan de beheersorganisatie en dat er instructie plaatsvindt over de opzet en gebruik van het concept.

Gewenst eindresultaat van de opdracht

Ben jij geïnteresseerd in factoren die de tevredenheid van klanten bepalen en kun je een betrouwbaar en gevalideerd instrument ontwikkelen om die tevredenheid te meten? Kom dan bij ons je stage-/ afstudeeronderzoek doen: Help ons onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

Jij kunt ervoor zorgen dat we een diepgaand inzicht verwerven in de beleving van onze klanten met betrekking tot de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Komen we voldoende tegemoet aan de wensen en behoeften van de klant? Heeft onze organisatie voldoende sensorisch vermogen om effectief in te spelen op klantbehoeften? Dit zijn vragen waar we door jouw onderzoek een gefundeerd antwoord op kunnen geven. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen.

Beoogde achterliggende (bedrijfs)doelstelling

Het meten van de klanttevredenheid, en daarnaast het inventariseren van de eisen en wensen van onze afnemers. Met behulp van deze informatie kunnen er verbetermogelijkheden naar voren komen die van belang zijn voor de bedrijfsvoering zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. De uitkomsten dienen vervolgens te worden geanalyseerd op basis waarvan aanbevelingen naar de organisatie kunnen worden gedaan.

Het onderzoek zal gebruikt worden om onze bedrijfsdoelstellingen te herbevestigen of eventueel nader tegen het licht te houden.

Jouw Profiel

  • Je bent in de afstudeerfase van HBO Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Business IT & Management of Informatica;
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden; je denkt in oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en bent nauwkeurig en gedreven;
  • Je houding is proactief, professioneel en enthousiast;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

(Zero)70 biedt jou een uitdagend en bijzonder leerzaam stage- of praktijkproject in een enthousiast team van collega’s en in een internationale organisatie die continue in beweging is.

Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding en een van jouw prestatie afhankelijke eindbonus.

Wie zijn wij?

(Zero)70 is een jonge, ambitieuze, gedreven en professionele IT dienstverlener. Vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk levert (Zero)70 diensten op het gebied van IT consultancy, applicatie ontwikkeling en het beheer van IT infrastructuren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen, no-nonsense en een hands-on mentaliteit.

(Zero)70 maakt onderdeel uit van de Van Ameyde Group. De Van Ameyde Group biedt als full-service bureau alle denkbare schade gerelateerde diensten, inclusief het insourcen van het gehele schadeproces (claims management), risicoanalyse en taxatie. In 15 landen maken gespecialiseerde werkmaatschappijen, die in geval van multidisciplinaire schades nauw samenwerken, deel uit van de Van Ameyde Group.

Al deze landen maken gebruik van de door (Zero)70 ontwikkelde applicatie voor het afhandelen van het gehele schadeproces, ECHO. ECHO vormt front- en backoffice voor de dagelijkse afhandeling van claims en is in eigen beheer ontwikkeld in nauwe samenwerking met enkele internationale partners. Voor de financiële afwikkeling van claims is ECHO geïntegreerd met SAP. Met behulp van ECHO kan Van Ameyde klanten flexibele oplossingen bieden voor elk onderdeel van het gehele schadeproces.

Interesse in deze stage?

Reageer dan direct door jouw motivatie vergezeld van een curriculum vitae te e-mailen naar: careers@vanameyde.com, onder vermelding van “Stage Klanttevredenheidsonderzoek”.

Wil je meer informatie? Surf naar onze website: www.zero70.com of www.vanameyde.com of stuur ons een e-mailbericht: careers@vanameyde.com. Je kunt ook bellen met de afdeling Corporate HR op telefoonnummer: (070) 4137 4 89.

 

Een pre-employement screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Careers Van Ameyde

Share This