Vanameyde Cariere

Stages en starters

Stages & starters

Als stagiair of starter bij Van Ameyde kom je terecht in een groeiend bedrijf. Je krijgt volop ontwikkelkansen, maar er wordt er ook veel van je verwacht. We zoeken mensen waarvan wij denken dat zij binnen onze organisatie het verschil kunnen maken. Dit alles uiteraard in lijn met onze ambitie om ‘Best in Claims’ te zijn.

Stage

Ben jij student en zoek je een dynamische omgeving om relevante ervaring op te doen voor na je studie? Solliciteer dan op een stageplek bij Van Ameyde! Regelmatig hebben we leuke MBO en HBO (afstudeer)stageplekken beschikbaar. Niet alleen op onze schadeafdelingen, maar ook op andere werkgebieden zoals Finance, HR en Projectmanagement. Naast dat je tijdens je stage intensief wordt begeleid zal er ook zeker van je gevraagd worden om jouw eigen weg te zoeken en met initiatieven te komen.

Starter

Ook voor pas afgestudeerden heeft Van Ameyde volop mogelijkheden. Heb jij je studie (HBO/WO) afgerond en veel in je mars? Van Ameyde biedt een traineeship voor ambitieuze starters. Het traineeship is een op maat gemaakt programma dat bestaat uit werken, leren en persoonlijk ontwikkelen. Tijdens het traineeship krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een professionele schadebehandelaar op een van onze specialistische afdelingen, óf word je klaargestoomd voor een andere leuke functie binnen Van Ameyde!

Share This