Vanameyde Cariere

Onze sollicitatieprocedure

Ilse van der Hulst

NOG VRAGEN?

Ilse van der Hulst

Solliciteren op jouw droombaan doe je via onze website. Gebruik hiervoor altijd de sollicitatiebutton die staat bij de vacature waar jouw interesse naar uitgaat. Op deze manier komen de sollicitaties op de juiste manier terecht in ons recruitmentsysteem
Sollicitaties worden alléén in behandeling genomen met motivatiebrief én CV.

Ontvangstbevestiging

Als wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen krijg je een automatische bevestiging per mail. Niet ontvangen? Mogelijk is de ontvangstbevestiging in je spamfilter of ongewenste mail terecht gekomen.

Selectie

Als wij na een zorgvuldige selectie overtuigd zijn van jouw cv én motivatie nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de functie vinden er twee of meer gesprekken plaats. Als jouw cv en motivatie (helaas) niet overtuigend genoeg zijn ontvang je een afwijzing per mail.

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature voor je, maar wil je wel graag van Van Ameyde komen werken? Houd onze site dan regelmatig in de gaten voor het laatste vacaturenieuws.

We raden je aan om gericht te solliciteren op onze vacatures. Geen passende vacature maar ben je ervan overtuigd dat je ons op dit moment toch veel te bieden hebt? Je bent vrij om ons dan een open sollicitatie te sturen met motivatie waarin je aangeeft wat je voor ons denkt te kunnen betekenen.

Screening en Social Media check

Als dienstverlener binnen de financiële sector is betrouwbaarheid en integriteit voor Van Ameyde erg belangrijk. Daarom vindt bij iedere medewerker die bij ons in dienst komt een pre-employment screening (PES) plaats.

Onderdeel van deze screening is een Social Media check. Wanneer je solliciteert op een vacature bij Van Ameyde dan checken we of je geen ongepast of storend gedrag op internet vertoond welke risicovol kunnen zijn voor Van Ameyde.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Iedereen die voor Van Ameyde komt werken moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Voor je eerste werkdag ontvang je van ons meer informatie over het aanvragen van een VOG.

Eed of belofte

De eed of belofte financiële sector is door Minister Dijsselbloem van Financiën in het leven geroepen om het vertrouwen in de financiële sector te herstellen. Als je bij ons komt werken vragen we je deze eed af te leggen. Het afleggen van de eed zien we als een bevestiging van de waarden die Van Ameyde nastreeft in de manier waarop we met onze opdrachtgevers en klanten willen omgaan.

Share This