Vanameyde Cariere

Schadebehandelaar
Materieel

locatie: Rijswijk

Vacatures Schadebehandelaar Materieel

Schadebehandelaar Materieel

Als Schadebehandelaar Materieel ben jij vanaf het eerste moment verantwoordelijk voor het juist afhandelen van een gemelde schade.

Verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van een schademelding. Dat is jouw taak als Schadebehandelaar Materieel. Of je nu specialist bent op het gebied van brand-, auto-, reis- of AVP-schade, dat maakt niet uit. Jij zorgt altijd voor een ultieme klantbeleving. Herken jij jezelf hierin? Ga dan aan de slag bij Van Ameyde.

 

Wat ga je doen?

Als Schadebehandelaar Materieel ben jij vanaf het eerste moment verantwoordelijk voor het juist afhandelen van een gemelde schade. Heb je niet voldoende informatie? Geen probleem, jij belt de klant om alle details te achterhalen en je dossier compleet te krijgen. Je controleert de polisdekking; je kijkt wie er aansprakelijk is en waar nodig zet jij een schade-expert in. Ook hou je contact met tegenpartijen. Als alles rond is, zorg jij dat er betaald wordt. Als Schadebehandelaar heb je ook een neus voor fraude. Onze algoritmen zijn goed en detecteren veel, maar een alerte schadebehandelaar is beter!

Tijdens het hele proces hou jij contact met de klant. Je geeft terugkoppeling en maakt met persoonlijke aandacht hét verschil. Een ultieme klantbeleving? Dat is voor jou vanzelfsprekend. Het komt natuurlijk ook voor dat je soms een claim moet afwijzen. Je staat stevig in je schoenen en zorgt ook in deze situatie dat de klant blij is met de manier waarop je de zaak hebt afgehandeld.

 

Wat maakt het werken bij Van Ameyde uniek?

Je handelt de schades van veel grote verzekeraars af. Daarin word je ondersteund door de beste IT in de schadebranche zoals de inzet van robotics en intelligente automatisering voor het routinewerk. Voordeel voor jou als schadebehandelaar is dat je je dus bezig kunt houden met de inhoudelijke kant van de claim én het klantcontact. Onze teams werken vanuit Rijswijk, maar ook inhouse bij grote klanten op diverse locaties in het land. Wil je nog meer afwisseling en jezelf breed ontwikkelen? Dan kun je ook kiezen voor detachering en onze klanten ondersteunen bij piek- en ziekteperiodes.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Hierdoor kun je echt jouw carrière naar eigen wens inrichten.

 Wat wij jou verder bieden:

 • een salaris tussen de €2.150,- en €3.374,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • een functie voor minimaal 32 uur;
 • 28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een pensioenregeling met 2% eigen bijdrage;
 • een bijdrage in jouw ziektekostenverzekering;
 • als je als interimmer in de detachering aan de slag gaat, dan geldt er een bonusregeling waarmee je een 13e maand kunt verdienen;
 • fietsplan;
 • de mogelijkheid om thuis te werken, na een inwerkperiode op kantoor;
 • doorgroeimogelijkheden naar andere schadeproducten waaronder letselschade, of richting een functie als senior of teamleider;
 • leuke feesten en teamuitjes zoals bijlwerpen, een solex tour en een kookworkshop

 

Wat breng je mee?

De klant staat bij jou voorop. Jij zorgt er altijd voor dat de klant een positieve ervaring heeft. Je kunt ook snel schakelen en neemt je verantwoordelijkheid. Dat is nodig, want Van Ameyde innoveert en verbetert voortdurend, waardoor plannen en werkwijzen veranderen. Je komt met eigen initiatieven en voegt écht iets toe aan ons bedrijf.

 Verder vragen wij:

 • hbo denk- en werkniveau verkregen door opleiding óf ervaring;
 • minimaal 1 jaar ervaring in de schadebranche;
 • vakdiploma’s WFT Basis en WFT Schade zijn een pre. Heb je deze niet? Dan kun je ze via ons op korte termijn halen.

 

Meer weten of direct solliciteren?

Enthousiast geworden en denk jij dat deze baan bij je past? Solliciteer dan voor 6 april 2020 door op de sollicitatiebutton te klikken. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Ilse van der Hulst, HR-adviseur, via interesse@vanameyde of bel met 070-4137300

Wie zijn wij?

Het verhaal van Van Ameyde gaat over onze klanten: meer dan duizend zakelijke klanten in de wereldwijde verzekerings- en rismanagementmarkt. Wij maken hún merkverhalen, dus hún beloftes aan hún klanten, waar. En als wij het over ‘wij’ hebben, dan bedoelen we: onze mensen. Zij zetten iedere dag weer hun technische én sociale skills in om mensen en bedrijven met schade zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees meer over ons op onze site, die vanaf april helemaal vernieuwd wordt!

Een PES-screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Share This