Vanameyde Cariere

Schadebehandelaar
(Jr.)

locatie: Rijswijk

Vacatures Schadebehandelaar (Jr.)

Schadebehandelaar (Jr.)

Leestijd:
Van Ameyde Interim Professionals (VAIP) is volop in beweging. Ter uitbreiding van ons Interim-Team Schadebehandelaars zijn wij op zoek naar ambitieuze starters die het verschil kunnen maken. Ben jij onze nieuwe collega?

Als Interim Schadebehandelaar word je, na een gedegen inwerktraject op diverse afdelingen, klaargestoomd om de opgedane kennis in praktijk te brengen bij onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig afwikkelen van schadedossiers op het gebied van o.a. auto-, brand-, aansprakelijkheidschades, voor zowel het particuliere als zakelijke segment volgens de geldende richtlijnen en procedures, wetten en jurisprudentie. Je hebt dagelijks contact met alle betrokken partijen die een rol in het schadedossier spelen.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

  • controleren van de volledigheid en juistheid van de schademeldingen
  • verzamelen van informatie van de toedracht en vaststellen van de hoogte van de schade
  • vastleggen van de gegevens van jouw dossiers in de diverse systemen
  • proactief meedenken en aanleveren van verbetervoorstellen ten behoeve van de afdeling

Wat vragen wij?

Naast een grote mate van flexibiliteit en reisbereidheid, verwachten we vanzelfsprekend van jou dat je affiniteit en interesse hebt in schadebehandeling. Je bent op communicatief vlak uitstekend onderlegd en beschikt over een dienstverlenende instelling. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • stage- of werkervaring in de financiele dienstverlening is een pré
  • WFT diploma’s (Basis, Schade Particulieer & Zakelijk) of de bereidheid deze te gaan halen
  • uitstekende kennis van MS Word
  • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Wil jij het verschil maken en meebouwen aan Van Ameyde Interim Professionals (VAIP)? Als Interim Professional maak je een snelle groeicurve in je ontwikkeling door. In recordtempo leer je werken met verschillende systemen, binnen verschillende teams en met verschillende werkwijzen. Naarmate je meer ervaring krijgt, worden de opdrachten afgestemd op jouw groei. Bovendien neem je deel aan structurele training samen met jouw collega’s van het Interim Professionals Team. Juist omdat de medewerkers van VAIP elkaar niet dagelijks op de werkplek zien werkt VAIP sterk aan teambuilding. Maandelijks organiseert VAIP leuke uitjes en teambuildingsessies. Je ziet elkaar natuurlijk ook bij de trainingen en we houden online contact.

Wie zijn wij?

Van Ameyde Interim Professionals maakt onderdeel uit van Van Ameyde Benelux: een specialist in claims-management en onderdeel van de internationale Van Ameyde Group.

Ben je geïnteresseerd?

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Reageer dan via interesse@vanameyde.com met jouw cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met 070 – 413 73 00 / Ilse van der Hulst.

Een PES-screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Ilse van der Hulst

NOG VRAGEN?

Ilse van der Hulst

Share This