Vanameyde Cariere

RPA Developer

 

locatie: Rijswijk

Vacatures RPA Developer

RPA Developer

Ben jij technisch onderlegd? Wil jij meewerken aan de implementatie van RPA binnen de Van Ameyde Group en het bouwen aan de virtuele workforces? (Zero)70 IT Services zoekt voor het hoofdkantoor in Rijswijk een nieuwe collega in de rol van RPA Developer die hierin het verschil kan maken!

Zero70 IT Services zoekt voor het hoofdkantoor in Rijswijk een nieuwe collega in de rol van RPA Developer. Is deze functie wellicht wat voor jou?

Wat ga je doen?

Je zult werkzaam zijn binnen het Center of Excellence (CoE) van (Zero)70, het IT development bedrijf binnen de Van Ameyde Group. Het CoE ondersteunt de business in het bereiken van procesautomatisering door Robotic Process Automation (RPA). Je maakt deel uit van en bouwt mee aan een nieuwe jonge afdeling die vanuit Rijswijk de verschillende vestigingen van de Van Ameyde Group in Europa ondersteunt.

Het CoE werkt samen met de business aan het automatiseren van processen met behulp van RPA en aanverwante technologieën. Als RPA Developer ben je verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van procesrobotisering binnen de Van Ameyde Group. Vanaf de analysefase ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw, het testen en de implementatie van de robot in de productieomgeving. Hierbij is het van belang dat je in een internationale setting ideeën kunt uitwisselen en jouw stakeholders op de hoogte houdt van de voortgang.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Je draagt bij aan RPA awareness binnen de organisatie, assisteert bij het analyseren van bedrijfsprocessen en het signaleren van opportunities;
  • Je beoordeelt of aangedragen processen geautomatiseerd kunnen worden met behulp van RPA en wat de impact is;
  • Je neemt het voortouw in procesanalyse waarna je verantwoordelijk bent voor het ontwerp, de bouw, tests en implementatie van gerobotiseerde processen, in samenspraak met de stakeholders;
  • Je draagt bij aan de verbetering en ontwikkeling van best practices & QA binnen het CoE team middels code-reviews;
  • Communiceren met stakeholders (intern en extern) om de business vraagstukken en vereisten te begrijpen.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting software engineering, informatica of aanverwant;
  • Achtergrond in RPA of de analytische skills en drive om je hierin te verdiepen;
  • Je kunt zelfstandig uit de voeten bij het zoeken naar oplossingen en het leveren van resultaten;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Agile / Scrum werkwijze is een pré.

Wat bieden wij jou?

(Zero)70 biedt jou, naast een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een afwisselende, verantwoordelijke baan in een enthousiast team van collega’s binnen een internationale organisatie die continue in beweging is. Bovendien biedt de functie volop kansen en uitdagingen om je verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

(Zero)70 is een jonge, ambitieuze, gedreven en professionele IT dienstverlener. Vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk levert (Zero)70 diensten op het gebied van IT consultancy, applicatie ontwikkeling en het beheer van IT infrastructuren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen, no-nonsense en een hands-on mentaliteit.

(Zero)70 maakt onderdeel uit van de Van Ameyde Group. De Van Ameyde Group werkt voor honderden klanten in meer dan twintig landen en heeft jaarlijks contact met duizenden mensen en bedrijven met schade. Het is hun specialiteit om schades door heel Europa te behandelen, exact volgens de wensen en kwaliteitseisen van de klanten. Mede dankzij de klantfocus is de Van Ameyde Group één van de meest toonaangevende claims-managers in Europa.

Ben je enthousiast?

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en mail ons jouw CV en motivatie. Wil je meer informatie? Surf naar onze websites www.zero70.com of  www.vanameyde.com of stuur ons een e‑mail: careers@vanameyde.com

Een pre-employement screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Careers Van Ameyde

Share This