Vanameyde Cariere

Ons verhaal

Van Ameyde Benelux is onderdeel van het internationale Van Ameyde. Wij zien het als onze missie om de prestaties op het gebied van claims- en riskmanagement van onze klanten te verbeteren. Tegelijk helpen wij mensen of bedrijven die schade hebben geleden . Onze klanten zijn verzekeringsmaatschappijen, intermediairs, makelaars, wagenparkbeheerders, riskmanagers van grote bedrijven en captives. Van Ameyde levert innovatieve claims- en riskmanagementoplossingen voor alle soorten schadeverzekeringen. Verder ontwikkelt Van Ameyde flexibele IT-functionaliteit om de efficiency van schadeprocessen verder te verbeteren en fraude te voorkomen. Op de corporate website van Van Ameyde vind je alles over onze dienstverlening.

Van Ameyde
Benelux weetjes

1

groot jaarfeest

en heel veel andere activiteiten

1500

Collega’s

in heel Europa

46

Vestigingen

in 28 landen

Dit maakt ons
zo uniek:

Mensgericht - Van Ameyde

Mensgericht

Wij zijn betrokken bij onze klanten en bij de personen of bedrijven die schade hebben.

Innovatief - Van Ameyde

Innovatief

Wij zijn altijd een stap voor met interactieve, digitale functionaliteit voor de verbetering van schadeprocessen.

Resultaatgericht - Van Ameyde

Resultaatgericht

Resultaten zijn snelle, klantvriendelijke afhandeling van schades voor verzekerden. Voor onze klanten zorgen wij dat hiermee de klanttevredenheid onder hun verzekerden wordt vergroot, terwijl wij hun schadelast verlagen dankzij grote efficiency en hoge productiviteit.

Onze geschiedenis

In 1945, aan het einde van de oorlog, regelde de heer H.A. van Ameyde schades aan voertuigen van de landmacht. Dit werk groeide uit tot een autoschade-expertisebureau. Van Ameyde was een van de eerste schade-expertisebureaus die kantoren in het buitenland openden om diensten onder de Groene Kaart (het internationale autoverzekeringsbewijs) te kunnen verlenen. Sindsdien loopt Van Ameyde voorop als het gaat om dienstverlening aan de verzekeringsbranche bij invoering van nieuwe (inter)nationale regelgeving.

De disciplines zijn steeds verder uitgebreid. Van Ameyde behandelt onder andere letselschade, schade aan opstallen en inboedels, aansprakelijkheidsschade, maar ook transport- en technische schade.

Dankzij onze strategie, waarbinnen wij ons eigen IT-bedrijf (Zero)70 hebben opgericht, lopen wij ver vooruit op IT-ontwikkeling voor schadeprocessen. Wij zitten bovenop de ontwikkelingen in online dienstverlening en springen met onze eigen IT-functionaliteit in op de behoeftes van onze klanten en hun verzekerden.

Onze geschiedenis
Onze geschiedenis
Board en directie

Board en directie

Onze aandeelhouders

Onze aandeelhouders

Corporate governance

Corporate governance

Share This