Vanameyde Cariere

Letselschadebehandelaar

 

locatie: Rijswijk

Vacatures Letselschadebehandelaar

Letselschadebehandelaar

Leestijd:
Als Letselschadebehandelaar wikkel je zelfstandig letselschadedossiers af, waarbij je uiteraard de geldende richtlijnen, procedures, wetten (Nederlands en buitenlands recht) en jurisprudentie volgt. Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen die een rol in het letselschadedossier spelen.

Ben jij de Letselschadebehandelaar die zijn sporen binnen het vakgebied heeft verdiend? Van Ameyde is volop in beweging en zoekt ter uitbreiding van de afdeling Buitenland nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?

Door een Letselschade, bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval staat het leven van een slachtoffer vaak even of langere tijd op zijn kop. Van Ameyde behandelt op innovatieve wijze de schade van letselschadeslachtoffers. Als Letselschadebehandelaar wikkel je zelfstandig de letselschadedossiers af, waarbij je uiteraard de geldende richtlijnen, procedures, wetten (Nederlands en buitenlands recht) en jurisprudentie volgt. Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen die een rol in het letselschadedossier spelen. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

 • het correct vastleggen van gegevens van de te behandelen dossiers in het elektronisch dossier
 • de voortgang van het schaderegelingsproces rapporteren volgens gemaakte werkafspraken aan de opdrachtgever
 • het analyseren en beoordelen van alle voorkomende zaken op fraudeaspecten en acties initiëren om fraude te voorkomen en te bestrijden
 • het proactief meedenken en aanleveren van verbetervoorstellen ten behoeve van de afdeling
 • het delen van kennis en ervaring met je collega’s van de afdeling Personenschade

 

Wat vragen wij?

Je hebt passie voor het Letselvakgebied en kent het klappen van de zweep wanneer het om het behandelen van letselschadedossiers gaat. Je weet door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden een bijdrage aan het team te leveren. Je vindt het leuk om je minder ervaren collega’s te laten delen in jouw kennis en kunde. Door jouw empathisch vermogen schakel je op alle niveaus met de belanghebbende partijen. Je bent doortastend en besluitvaardig en weet als geen ander wanneer je kunt meebewegen en wanneer je op je strepen moet staan. Verder beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • minimaal 2 jaar ervaring in Letselschadebehandeling
 • resultaat- en oplossingsgerichtheid
 • WFT, Branche M&S, Personenschade Middelzwaar Letsel, of bereidheid deze te gaan halen;
 • Kennis buitenlandschades is een pre
 • uitstekende kennis van MS Word, MS Excel
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pre

Wat bieden wij jou?

Wil jij het verschil maken en meebouwen aan de afdeling Buitenland? Bij Van Ameyde kom je terecht in een (internationale) omgeving waarbij ondernemerschap en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. Als jij binnen Van Ameyde jouw toevoegde waarde laat zien, kun je jouw carrière naar eigen wens inrichten. Van Ameyde heeft goede arbeidsvoorwaarden en je wordt gefaciliteerd in opleidingen en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Reageer dan via interesse@vanameyde.com met jouw cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Ilse van der Hulst via telefoonnummer 070 413 73 00.

Een PES-screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Share This