Vanameyde Cariere

Data Analyst

 

 

 

 

locatie: Rijswijk

Vacatures Data Analyst

Ben jij een echte data cruncher die in grote hoeveelheden data een uitdaging ziet? Van Ameyde zoekt voor het hoofdkantoor in Rijswijk een nieuwe collega die hierin het verschil kan maken!

Wat ga je doen?

Je zult werkzaam zijn binnen de afdeling Business Intelligence Competency Center (BICC), een afdeling die Van Ameyde ondersteunt in het bereiken van de overall strategie en uitvoering van BI, analyses en rapportage. Je maakt deel uit van een dynamisch internationaal team van 15 mensen, verdeeld over de locaties Rijswijk en Lissabon (Portugal).

Het BICC levert een breed scala aan data-gerelateerde diensten: van het beschikbaar maken van de data in het DWH tot het opstellen van complexe rapportages en geavanceerde analyses. Als Data Analyst ben je data-gedreven en in staat data om te zetten in ”actionable” management informatie. Je kunt jouw ideeën goed overbrengen binnen de verschillende disciplines van de organisatie en bent goed in staat met klanten en stakeholders in een internationale setting om te gaan.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Genereren en onderhouden van Excel rapportages;
 • Automatiseren van bestaande rapporten in Excel of SSRS;
 • Uitvoeren van complexe data analyses voor internationale klanten (intern en extern);
 • Identificeren, beoordelen en oplossen van complexe business problemen;
 • Communiceren met klanten (intern en extern) om de business vraagstukken en vereisten te begrijpen;
 • Werken in verschillende project teams, leveren van BI input en expertise.

 

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een exacte studie;
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring in het ontwikkelen en genereren van rapportages en analyses;
 • Achtergrond in advanced analytics of de analytische skills en drive om je hierin te verdiepen;
 • Je kunt zelfstandig uit de voeten bij het zoeken naar oplossingen en het leveren van resultaten;
 • Geavanceerde kennis van Excel en Excel macro’s (VBA). Je bent kundig in SQL en snapt hoe databases werken. Daarnaast is kennis van SSRS een plus;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou?

Van Ameyde biedt jou, naast een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een afwisselende, verantwoordelijke baan in een enthousiast team van collega’s binnen een internationale organisatie die continue in beweging is. Bovendien biedt de functie volop kansen en uitdagingen om je verder te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

De Van Ameyde Group werkt voor honderden klanten in meer dan twintig landen. Wij hebben jaarlijks contact met duizenden mensen en bedrijven met schade. Het is onze specialiteit om schades door heel Europa te behandelen, exact volgens de wensen en kwaliteitseisen van onze klanten. Mede dankzij onze klantfocus zijn wij één van de meest toonaangevende claims-managers in Europa.

 

Ben je enthousiast?

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en mail ons jouw CV en motivatie. Wil je meer informatie? Surf naar onze website: www.vanameyde.com of stuur ons een e‑mail: careers@vanameyde.com

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Een pre-employement screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

 

Careers Van Ameyde

Share This